Filmportretten van duurzame rendabele ondernemers

Simanto Dragtsma geeft een college op donderdag 28 april tijdens de Open Ochtend. Dragtsma maakt korte filmportretten van duurzame rendabele ondernemers. Filmportretten om de visie en de missie van de ondernemer in beeld te brengen en om de kijker te inspireren om voor datgene te gaan wat hij het allerliefste zou willen doen. Iedereen is van harte welkom bij het vierde college van 2016 op donderdag 28 april, van 8 – 9 uur, in de Bibliotheek op het NS-station van Haarlem(middenperron 3/6). Het college is gratis bij te wonen op weg naar studie of werk.

Simanto Dragtsma: “Elk mens is uniek en daarmee in staat een unieke bijdrage te leveren aan de wereld om elke dag een beetje beter te maken.” Simanto zet zich met name in voor ondernemers die daadwerkelijk hun dromen najagen voor een betere, socialere en kunstzinnige wereld. In het filmportret wordt een balans gezocht tussen de kracht van deze ondernemende mens als individu, de biografie, het moment en de drijfveer om te starten, de visie en de missie. De authenticiteit staat centraal. Zonder deze ondernemer zou dit product of deze dienst of deze winkel niet bestaan. Deze ondernemer heeft zijn eigen baan gecreëerd. Het gaat er ook om, om een onderneming een gezicht te geven het verhaal erachter te vertellen en de kijker te stimuleren ook datgene te doen wat hem of haar gelukkig zou maken en om datgene te ondernemen wat elk mens uniek maakt.

Een filmportret door CairnMedia wordt gemaakt voor individuele ondernemende mensen en duurt 2.30 min. Meer informatie via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl en www.cairnmedia.com