Feestconcerten met groots bezette koorwerken

Dirigent en componist Felix van den Hombergh is 50! Reden voor een groot feest: al zijn koren – én het VU-orkest – tegelijk op het podium met een bijzonder programma. Met als hoogtepunt de Psalmensymfonie van Stravinsky!
Bovendien is het zelden uitgevoerde 17-stemmige Magnificat van Giovanni Gabrieli te horen. Ten slotte 4 composities van Felix van den Hombergh zelf, waarvan één werk zelfs speciaal voor dit programma is geschreven.

Op 12 en 13 november zijn er feestconcerten met een bijzondere programmering! U kunt in Amsterdam en Heemstede komen luisteren naar groots bezette koorwerken van Giovanni Gabrieli, Igor Stravinsky en Felix van den Hombergh zelf. Een unieke samenwerking tussen de Amsterdamse Cantorij, Coro Encanto, Doulce Memoire, FeniX, Projectkoor 023 en het VU-orkest zorgt voor twee heel bijzondere concerten. En speciaal voor deze gelegenheid schrijft Felix zelfs nog een nieuwe compositie waarin alles samenkomt: 120 zangers, veel blazers, harp, lage strijkers, twee vleugels en slagwerk.

Op zaterdag 12 november vindt een concert plaats om 20.15 uur in de Dominicuskerk – Spuistraat 12 – Amsterdam en op zondag 13 november om 15.15 uur in de H. Bavokerk Heemstede – Herenweg 88 – Heemstede.

Kaarten kosten in de voorverkoop €19,50. Voor kinderen t/m 12 jaar is de entree €12,50.
Aan de kassa: €25,- / Kinderen: €12,50 via www.felix50.nl kunt u kaarten bestellen.
Voor vragen: info@felix50.nl