Feest in de Pinksterkerk

Onder de titel ‘Feest in de Pinksterkerk’ geven het Symfonisch Blaasorkest Heemstede en de Teisterband op zondag 26 februari om 15.00 uur een concert in verband met het 20-jarig bestaan. Het concert vindt ook plaats in de Pinksterkerk aan de Camplaan 18.

Het Symfonisch Blaasorkest Heemstede, onderleiding van Leon Bosch, start voor de pauze. Gespeeld worden onder andere Hightlights from Chess van Anderson, Canterbury Chorale van Jan van Roost en Oregon van Jan de Haan. Na de pauze is het de beurt aan de Teisterband, onderleiding van Miklós Fürst. Zij spelen een geheel ander repertoire met onder andere een Glenn Miller medley, The Girl from Ipanema, van Vinicius de Moraes, Still Got the Blues van Gary Moore, Mack the Knife, van Kurt Weil en Back Street Blues, van Sammy Nestico. Een zeer gevarieerd programma en zeker een bezoek waard.

De zaal is open vanaf 14.30 uur. Toegangskaarten kosten €10,- en zijn te verkrijgen aan de zaal. Na het muzikale deel wordt het glas geheven wegens het 20-jarig bestaan.

Foto: Historische Vereniging Heemstede Bennebroek.