Expositie Zandvoorts Museum rond BMW Group

Ter gelegenheid het eerste lustrum van de Historic Grand Prix Zandvoort vindt van 26 augustus tot 25 september 2016 in het Zandvoorts Museum een expositie plaats rondom de geschiedenis van de BMW Group.

De tentoonstelling geeft een overzicht van de ontwikkeling die het merk deze eeuw heeft doorgemaakt en toont spectaculaire foto’s van bijzondere auto’s en motoren.
Een speciale plek wordt ingenomen door “Dwars door Azië per motorfiets”, een historisch fotoverslag van de reis van Java naar Haarlem, die Ab Aukes en Bab Herweijer in 1932 en 1933 maakten op een BMW R-16 motor met zijspan. De tentoongestelde bijzondere foto’s – gedrukt op aluminium – zijn te koop en worden na afloop van de tentoonstelling uitgeleverd. BMW Group Nederland schenkt de opbrengst aan de Chordoma Foundation. De officiële opening van de tentoonstelling vindt op vrijdag 26 augustus om 16.00 uur plaats.

Voor meer informatie over de tentoonstelling en de verkoop/veiling kunt u contact opnemen met Hilly Jansen (h.jansen@zandvoort.nl) of Caroline Kooy (0653-254236 of caroline@ccpartners.nl).

Locatie Zandvoort Museum: Swaluëstraat 1, Zandvoort
www.zandvoortsmuseum.nl

Openingstijden: 13.00 tot 17.00 uur, maandag en dinsdag gesloten.

De tentoonstelling wordt mede mogelijk gemaakt door BMW Group Nederland, RTL-GP, Historische Auto Ren Club en Historic Grand Prix Zandvoort.