Expositie Vera Bruggeman in Café Raecks

In de serie Raecks Kunst Exposities exposeert de Heemsteedse beeldend kunstenaar en schilder Vera Bruggeman een keuze uit haar recente werk onder de titel ‘In de stad en er vlak buiten’.

De opening is op zaterdag 8 juni om 17 uur (tot 19 uur) in Café Raecks, Raaks 1, in Haarlem. De expositie is in juli en augustus dagelijks te zien van de ochtend tot de avond (horecatijden, gratis toegankelijk).  

‘In de stad en vlak er buiten’ toont schilderijen, grote en kleine stadsgezichten van Haarlem en Spaarndam. Het zijn de mooie en herkenbare plekken, maar die door het aanlokkelijke kleurgebruik en de stevige verfstreek van Vera Bruggeman een nieuw, verrassend en zelfs overrompelend beeld van de vertrouwde scenes in de oude stad en daarbuiten opleveren.

Vera Bruggeman (Almelo, 1964) is een enthousiast beeldend kunstenaar met een persoonlijke, heel expressieve stijl. Zij is lid van Kunstenaarsvereniging KZOD (Kunst Zij ons Doel) te Haarlem. Voor informatie over de expositie in Café Raecks: Maria van Vlijmen, curator: http://m.vanvlijmen@kpnplanet.nl. Contact Vera Bruggeman: http://www.verart.nl.

Foto: Westkolk Spaarndam door Vera Bruggeman.