Ex-internationals gebroeders De Boer en Witschge tegen HFC Legends

Op zaterdag 2 januari wordt bij voetbalvereniging HFC in Haarlem de Nieuwjaarswedstrijd georganiseerd, nu al voor de 83 keer. Tegenstander is een team met ex-internationals. De namen daarvan zijn nu bekend. Onder leiding van coaches Sjaak Zwart van de ex-internationals en Gerrit Peys van de Koninklijke HFC Legends komen de volgende ex-internationals het veld op: Frank de Boer, Ronald de Boer, Romano Denneboom, Orlando Engelaar, Marc van Hintum, Pierre van Hooijdonk, Pieter Huistra, Michel Kreek, Denny Landzaat, Martijn Meerdink, Oscar Moens, Michael Mols, Arthur Numan, Barry Opdam, Martijn Reuser, Simon Tahamata, Aron Winter, Rob Witschge en Richard Witschge.

Het Kon. HFC Legends team bestaat uit Lucas Verstraten, Vince de Kwant, Tim van Soest, Koen Duijtshoff, Jeroen de Bruijn, Wessel Boer, Jaimie van Heusden, Jorg Winkel, Justin Warmerdam, Jan Willem Koelemij, Pascal Kamp, Pascal Averdijk, Maarten Wolf, Hans van Laar, Jelle van der Tempel, Thijs Vochteloo, Ruben Cusell en Reinier Mutsearts.

Naast de Nieuwjaarswedstrijd zijn er op het HFC-terrein op 2 januari veel activiteiten waarbij fans een kans maken op een meet & greet met de ex-internationals. Tijdens de warming-up schieten de spelers gesigneerde ballen het publiek in. Voor kinderen is er vanaf 10.30 uur een voetbalshow.

Het programma van de 83e editie van de Nieuwjaarswedstrijd op 2 januari 2016 ziet er als volgt uit:
09.00 Bibbertoernooi Kon. HFC
10.30 Voorwedstrijd Kon. HFC D1-Kon. HVV D1
12.00 Voorwedstrijd Kon. HFC 1–HV & CV Quick
14.30 Hoofdwedstrijd Kon. HFC Legends–ex-internationals

De voorverkoop is al gestart en kaarten zijn online te bestellen via de website van de Koninklijke HFC (www.konhfc.nl) en via de bekende verkoopadressen. In de voorverkoop kosten de kaarten voor volwassenen €10,- en voor kinderen van 6 jaar tot 18 jaar €5,-. Voor kinderen tot 6 jaar is de entree gratis.