Ensemble neemt de echte kerstpost door

Op donderdag 21 december vieren de zangeressen van female a cappella ensemble Wishful Singing in Heemstede samen met het publiek alvast kerst. Kerst anno 2017: wensen worden verstuurd via e-mail, WhatsApp en Facebook. Maar toch gaat er niets boven het vinden van een echte kerstkaart in de brievenbus!

Traditioneel

Klassiekers als Deck the Hall, In Dulci Jubilo en Away in a Manger passeren de revue. Intussen neemt het ensemble de kerstpost van dit jaar door. De familie in Australië stuurt babyfoto’s mee.

Hedendaags

Aan het bibberige handschrift van Tante Neeltje te zien, is het hoog tijd voor een bezoekje… En zijn die hanenpoten niet van de boze buurman? In een vijfdelige opdrachtcompositie van Wijnand van Klaveren komen de huiselijke, grappige en ontroerende kerstwensen tot klinken. Na deze avond verlaat u de zaal in opperbeste kerststemming!

Het concert vindt plaats in de Oude Kerk Heemstede en vangt daar om 20.15 uur aan. Tickets & info op www.wishfulsinging.nl

Wishful Singing

Wishful Singing is female a cappella van internationaal topniveau. De vijf jonge zangeressen worden geroemd door pers en publiek om hun krachtige uitstraling en indrukwekkende samenklank. Wishful Singing treedt op in de grote Nederlandse zalen en maakte al tournees naar o.a. Amerika, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Spanje, Italië, China en Japan. Onlangs brachten zij ism Herman Finkers hun nieuwste cd In Mysterium uit.

Foto: Carlos Jacques.