Emma (3) uit Heemstede ontwerpt eigen schoen

Woensdag 6 maart werden in de Noordwijkerhoutse winkel ‘Schouten Schoenen’ prijzen uitgereikt. Vier winnaars van de kleurwedstrijd ;Ontwerp je eigen schoen’ ontvingen hun prijs uit handen van Debby Schouten. Een van de winnaars komt uit Heemstede. Natuurlijk waren er enthousiaste reacties en blije gezichten toen de kinderen hun zelf ontworpen schoenen uitpakten en aantrokken. 

In de winterperiode organiseerde Schouten Schoenen een kleurwedstrijd. Zij gaven schoenfabrikant Piedro de opdracht om de ontwerpen van vier winnaars als echte schoenen te vervaardigen. Enkele weken geleden kwamen de winnaars naar de winkel om hun voeten in de lengte en in de breedte op te laten meten. Met die gegevens kon Piedro de ontwerpen omzetten in echte schoenen. Van deze schoenen bestaat dus maar één paar op de wereld. Je zal daar maar de winnaar van zijn!

Vorige week was het dan zover dat de schoenen klaar waren om uitgereikt te worden. Emma uit Heemstede (3 jaar), Coert uit Lisse (5 jaar), Jelle uit Hillegom (10 jaar) en Nienke uit Leiderdorp (11 jaar) konden niet wachten om hun nieuwe schoenen aan te trekken en verlieten na de feestelijke prijsuitreiking blij de winkel.

De winnaars Nienke, Coert, Jelle en Emma met Frank van Piedro Kids Shoes en Debby van Schouten Schoenen.