Een locatie met karakter viert 100-jarig bestaan

Landgoed Groenendaal begint 2017 volledig vernieuwd. Het Landgoed heeft een metamorfose gehad vanwege het 100 jaar bestaan en dat is te zien. Interieurstyliste Ingeborg Kalkers blaast de centrale hal, het restaurant en de zalen met Verwey, Vermeer en Van Lennep nieuw leven in.

De viering van het 100-jarig jubileum van Landgoed Groenendaal – dat in 1917 voor het eerst haar deuren opende – markeert in 2017 het startsein voor een omvangrijke activiteitenprogramma met als interieurvernieuwing het begin.
‘’Deze vernieuwing is een verrijking in het bestaan van Landgoed Groenendaal.
De nieuwe entourage vormt óók 100 jaar na dato een multifunctionele locatie met een fijn restaurant dat nog steeds in het teken staat van lekker genieten. Van elkaars gezelschap, een mooi glas wijn, bijzondere gerechten en de prachtige natuur. Door deze vernieuwing sluit Landgoed Groenendaal dankzij de diversiteit en uitstraling ook in de toekomst aan bij de wensen van onze gasten’’, vertelt Hein Uitendaal, eigenaar van Landgoed Groenendaal.

Locatie met karakter
‘’Het is en blijft een locatie met karakter, klassiek blijft klassiek, maar wel met een eigentijdse indeling. Er is gekozen voor aardetinten zoals; bruin, grijs en ecru, maar wel op moderne wijze door de stoffen en kleuren te combineren’’, vertelt Hein Uitendaal. Ook worden er verschillende kunstwerken tentoongesteld.

100-jarig jubileum
Met oog op het 100 jaar bestaan van Landgoed Groenendaal, is het vernieuwde interieur niet het enige waarmee het landgoed het nieuwe jaar in gaat. Ook zullen er diverse activiteiten georganiseerd worden rondom het jubileum, zoals een 100-jarig jubileummenu dat 3 maanden verkrijgbaar zal zijn. 2017 wordt voor Landgoed Groenendaal en haar gasten een feestelijk jaar.