9_2018_Voorstelling_Fransse_Eijkel

Een aversie tegen hokjesgeest

Een cabaretvoorstelling die u niet wilt missen van het cabaretduo Sanne Franssen en Christian van Eijkelenburg: ‘De Fransse Eijkel’. Podia Heemstede presenteert dit cabaretduo op vrijdag 5 oktober. De voorstelling vindt plaats in De Luifel en begint om 20.15 uur.

Sanne Franssen en Christian van Eijkelenburg zijn onbevangen, absurdistisch, muzikaal en dynamisch. Ze hebben een aversie tegen de ‘hokjesgeest’.

Een cabaretperformance speciaal voor introverte twintigers, swingende gehandicapten, hondsbrutale dierenvrienden, intolerante hipsters, gehaaide homoseksuelen, bronstige kleuters, artistieke vluchtelingen, punctuele bovenburen, zelfingenomen senioren, gebalanceerde zwaarlijvigen, bewonderaars van Viola Holt en iedereen die zich niet in deze opsomming herkent.

De Luifel vindt u aan de Herenweg 96 te Heemstede. De entree bedraagt €18,50. Via de website www.podiaheemstede.nl of via de theaterlijn 023-5483838 komt u aan kaarten. Op de dag zelf een ticket kopen aan de kassa is natuurlijk ook mogelijk.

Het cabaretduo, gefotografeerd door Thijs Maas.