Dit jaar toch een Heemstede Loop!

Heemstede – Goed nieuws voor alle hardlopers: de Heemstede Loop gaat dit jaar door en vindt plaats op zondag 25 oktober. Wel wordt de loop in aangepaste vorm georganiseerd. Voorafgaande jaren was de Heemstede Loop het afsluitende hardloopevenement van het SportSupport Loopcircuit, maar dit jaar is dit juist het eerste hardloopevenement dat georganiseerd wordt. De inschrijving is geopend. 

Deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden: de Les Petits KidsRun (1,2 km) en de Run2Day Haarlem 5 km. Er wordt gestart in startvakken met minder deelnemers. Bij beide afstanden zijn er daardoor meerdere startschoten. Deelnemers krijgen tevens een evenementterreintijd mee, zodat de drukte bij de start wordt beperkt. De start en finish zijn op twee verschillende locaties. Om de gezelligheid te waarborgen zijn er DJ’s aanwezig die de lopers aanmoedigen met hun opzwepende muziek. 

Dit jaar klinkt voor de 11e keer het startschot van de Heemstede Loop. SportSupport is ontzettend blij dat deze bijzondere editie van het Heemsteedse evenement toch doorgaat. Er wordt door de organisatie alles aan gedaan om er een sfeervolle en onvergetelijke dag van te maken. Meer informatie of inschrijven kan op de website www.heemstedeloop.nl 

Foto: Renata Jansen Fotografie.