Missing image

Directeur-bestuurder Chris Schaapman vertrekt bij Elan Wonen

Heemstede – Chris Schaapman neemt op 31 oktober afscheid als directeur-bestuurder bij Elan Wonen. Schaapman is vier jaar actief geweest bij de woningcorporatie in Haarlem en Heemstede. 

Onder leiding van Schaapman heeft Elan Wonen zich de laatste jaren hard gemaakt voor senioren die langer zelfstandig blijven wonen in Haarlem en Heemstede. Zo besteedt Elan Wonen extra aandacht aan huisvesting voor ouderen én voor mensen die zorg in en aan huis nodig hebben. 

Schaapman wordt per 1 november directeur-bestuurder bij Reliplan, een organisatie die zich inzet voor de verkoop, verhuur en ontwikkeling van kerkgebouwen, kloosters, schoolgebouwen en ander maatschappelijk vastgoed. Vanaf 1 november wordt een interim-bestuurder aangesteld als opvolger van Schaapman. Deze opvolger wordt binnenkort bekendgemaakt.

Elan Wonen is een ondernemende woningcorporatie die zo’n 7.000 woningen beheert in Haarlem en Heemstede. Elan Wonen biedt betaalbare woningen voor mensen die in aanmerking komen voor een sociale huurwoning. Meer informatie op:https://www.elanwonen.nl/ .