Kerstbal

De voordelen van kerstverlichting op batterijen!

PARTNERBIJDRAGE

Voor veel mensen behoren de kerstdagen tot de gezelligste tijd van het jaar. De maand december is dan ook niet compleet zonder een dennenboom en prachtige kerstverlichting. Ook Heemstede ontkomt hier niet aan: als je door de winkelstraten Raadhuisstraat en de Binnenweg bijvoorbeeld loopt, dan komen de kerstversieringen en kerstlampjes van winkeliers je tegemoet. Lijkt het jou ook wel wat om je huis en tuin helemaal te versieren met mooie lampjes en kerstbomen? Lees dan snel verder, want in dit artikel vertellen we je namelijk alles over de verschillende soorten kerstverlichting. De focus ligt deze keer met name op kerstverlichting op batterijen en je leest hier op welke manieren je dit in kunt zetten om je eigen winterwonderland te creëren!

Waarom kerstverlichting op batterijen?

De voornaamste reden om voor kerstverlichting op batterijen te kiezen, is omdat je geen stopcontact in de buurt hoeft te hebben. Daarom heb je bij kerstverlichtingbuiten.com ook ruime keuze wat kerstverlichting op batterijen betreft. Je kunt de lampjes overal ophangen, zonder dat je rekening moet houden met het stroomnet. Het is dus ook mogelijk om de kerstverlichting buiten op te hangen. Er zijn verschillende soorten kerstverlichting op batterijen te koop bij KerstverlichtingBuiten.com. Alle lampjes zijn geschikt voor buitengebruik en weersbestendig dankzij de stevige rubberen snoer en het sterke plastic omhulsel waarmee de LED lampjes worden beschermd. Je kunt de kerstverlichting dus gerust buiten laten hangen tijdens een regen- of hagelbui. Het vakje waar de batterijen in moeten, is uiteraard ook goed beschermd tegen water, wind en kou. Toch niet helemaal overtuigd of de kerstverlichting het goed volhoudt in jouw tuin? Dan kunnen we je misschien geruststellen met de informatie dat je standaard twee jaar garantie krijgt op alle kerstverlichting op batterijen bij KerstverlichtingBuiten.com. Zo ga je zorgeloos de feestdagen in dus!

Welke kerstverlichting op batterijen zijn er?

Je hebt de keuze uit warm wit licht, koud wit licht of verschillende kleuren licht. Warm wit licht brengt meteen een gezellige sfeer, aangezien dit type licht je doet denken aan een gloeilamp. Koud wit licht is daarentegen (zoals de naam natuurlijk al zegt) een stuk koeler. Sommige mensen vinden dat goed bij kerst passen, aangezien het dan ook koud is. Mag het allemaal lekker bont, gezellig en overdreven zijn van jou, dan raden we de kerstverlichting in verschillende kleurtjes aan. Deze maken van ieder huis en tuin een feestje!

De lampjes zijn duurzamer

Het is dit jaar extra belangrijk om voor duurzaamheid te kiezen en dat geldt ook voor kerstversiering. De energierekening valt voor iedereen namelijk een stuk hoger uit, dus kunnen we maar beter zuinig aan doen. Kerstverlichting op batterijen is in dat geval een uitkomst, aangezien je deze niet op het stroomnet aansluit. Afhankelijk van het type kerstverlichting gebruik je AA- of D-batterijen en de LED lampjes zijn erg zuinig in gebruik. Met een setje volle batterijen kun je de kerstverlichting (afhankelijk van de lengte van het snoer) zo’n 30 tot 50 dagen mee verlichten. Dit betekent dus dat je de kerstlampjes op batterijen sowieso de hele maand in december kunt gebruiken, zonder dat je de batterijen tussendoor moet vervangen of opladen.

Daarnaast kun je ook voor kerstlampjes op batterijen kiezen die een timer hebben. Deze ingebouwde timer kun je zelf instellen, zodat de lampjes automatisch in- en uitschakelen wanneer jij dat wilt. Je kunt de lampjes instellen in een periode van zes uur. Dit betekent dus dat de instelling zichzelf elke dag op hetzelfde tijdstip gedurende zes uur herhaald wordt. Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen om iedere dag van 18:00 uur tot 00:00 uur de lampjes te laten branden. Vind je zes uur te kort? Dan kun je twee verlichtingssnoeren op batterijen gebruiken en deze na elkaar instellen. Zo verleng je die zes uur naar 12 of misschien wel 18 uur!

Leuke ideeën voor kerstverlichting op batterijen

Ben je een beetje inspiratieloos, maar zou je je huis en tuin ook mooi willen versieren met kerstlampjes? Om te beginnen kun je de lampjes om je deur of langs het raamkozijn draperen. Of misschien heb je wel een tuin met beeldjes of andere objecten. Deze kun je ook makkelijk versieren met de kerstlampjes op batterijen. Het voordeel is dat je geen kabels hoeft te verleggen, dus de mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos. En heb je bijvoorbeeld een pergola in de tuin? Dan kun je langs de palen ook kerstverlichting wikkelen. Verder kun je de kerstlampjes op batterijen ook binnen gebruiken en bijvoorbeeld om je kerstboom in de woonkamer wikkelen. Of drapeer het lichtsnoer over je dressoir of dinertafel als je een kerstfeestje hebt.

De kerstverlichting op batterijen kun je behalve voor kerst trouwens ook voor andere gelegenheden gebruiken. Heb je bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje en wil je je huis extra feestelijk maken, dan kun je de lampjes gebruiken voor extra sfeer. Ook voor filmavondjes, diners of borrels brengen de lampjes op batterijen een leuke touch. Kortom, kerstverlichting is stiekem niet alleen voor de kerstdagen, maar eigenlijk best wel veelzijdig dus!

Toch liever kerstverlichting via een stopcontact?

Wil je na het lezen van dit artikel toch liever kerstverlichting die je aan kunt sluiten op het stopcontact? Ook dan kun je bij KerstverlichtingBuiten.com terecht. Dankzij het grote aanbod kerstverlichting vind je hier altijd wel een geschikte kerstverlichting voor jouw huis of tuin. Denk bijvoorbeeld aan lichtgordijnen of ijspegelverlichting om de gevel van je huis mee te versieren. En wil je echt de show stelen? Dan is een vlaggenmast kerstboom met honderden schitterende LED lampjes een goed idee. Het leuke is dat je kunt mixen en matchen naar hartenlust en jouw eigen winterwonderland kunt creëren. Je kunt prima kerstlampjes met batterijen combineren met verlichting die je aan kunt sluiten op het stroomnet. De meeste kerstverlichting met stekker van KerstverlichtingBuiten.com kun je daarnaast ook gewoon koppelen aan elkaar, dus dan heb je nog steeds minimaal last van snoeren die in de knoop raken of die je moet verleggen. Daarnaast kun je net als bij de kerstlampjes op batterijen een timer instellen en kiezen om een schakelaar aan te schaffen. Deze stel je dus helemaal naar wens in, zodat de lampjes automatisch aan en uit gaan wanneer je dat wilt. Zo houd je meer tijd over voor datgene wat écht belangrijk is: kerst vieren!