Dansen met je knuffel in Bibliotheek Heemstede

De Nationale Voorleesdagen zijn speciaal voor baby’s, peuters en kleuters. Ze vinden plaats van 27 januari tot en met 6 februari. Deze dagen hebben als doel het voorlezen te bevorderen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen. De Bibliotheek besteedt er aandacht aan via diverse activiteiten. ‘We hebben er een geitje bij!’ is geschreven door Marjet Huiberts en geïllustreerd door Iris Deppe. Het boek is gekozen tot ‘Prentenboek van het Jaar 2016’. De Bibliotheek nodigt alle kleintjes en hun (groot)ouders uit bij het voorlezen van het bekroonde boek met het verteltheatertje, bij het voorleesontbijtfeestje, bij de dansworkshop, het knutselen én bij het voorleesconcert. Reserveer je gratis kaartje online via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl In de Bibliotheek van Heemstede aan het Julianaplein kunnen kleintjes genieten op zondag 31 januari van een heus dansfeestje tijdens de dansworkshop ‘We hebben er een geitje bij!’. Van 14.00 tot 15.00 uur.

Neem je eigen (dieren)knuffel mee. Eens kijken of de knuffel ook een feestbeest is? Voor kinderen van 3 t/m 6 jaar en hun ouders.

Alle kinderen van 0 tot 6 jaar kunnen tijdens De Nationale Voorleesdagen gratis lid worden van de Bibliotheek en ontvangen dan een geitje als vingerpopje cadeau.