Casas’ werk in twee typisch Heemsteedse zaken te zien

De expositie met nieuwe, surrealistische vissen van de Cubaans/Heemsteedse kunstenaar Carlos Casas bij Oleron – Specialist vis – en visgerechten op de Zandvoortselaan 167 wordt verlengd. 

De schilderijen met vissen in een kleurrijke hoofdrol zijn dagelijks – met uitzondering van zondag – te bewonderen bij de viszaak. Die is geopend maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Ook bij Tummers patisserie aan de Binnenweg 133 is werk van de van oorsprong Cubaanse kunstenaar te zien. Deze expositie kunt u eveneens bekijken tijdens winkelopeningstijden, maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.30 uur. Elke drie maanden worden de tentoongestelde werken ververst. Nu: prachtige abstracten met veel kleur.

Overigens had het weinig gescheeld of Carlos Casas was ook een van de geportretteerden in de TV-reeks ‘Typisch Heemstede’. De productiemensen van het programma vonden de Cubaanse schilder niet passen in de formule. Daar waar het luchtige TV-programma weer vervliegt, blijven de werken van Casas nog een tijd te zien.

Op de foto: Carlos aan het werk.