Canal Cruise Amsterdam

Canal Cruise door de mooiste grachten van Amsterdam

PARTNERBIJDRAGE

Heb je altijd al een canal cruise door de Amsterdamse grachten willen maken? Dan is de winterperiode misschien wel de beste tijd om dat te doen!

Reizigers wereldwijd hebben via Tripadvisor een grachtentocht in Amsterdam via Flagship Amsterdam uitgeroepen als #1 in de Top Overall Experiences in de wereld! En dat is heel goed te begrijpen, want wat is er nou mooier dan vanaf het water te genieten van de eeuwenoude pittoreske binnenstad van onze hoofdstad met al die prachtige culturele hoogstandjes die de stad te bieden heeft? Wil jij dat ook eens ervaren? Dan is het winterseizoen, en in het bijzonder de periode tussen 30 november en 21 januari misschien wel de beste tijd om dat te doen! Dat is namelijk de tijd van het Amsterdam Light Festival en juist dan is Amsterdam op zijn mooist!

Het Amsterdam Light Festival

Tijdens het Amsterdam Light Festival branden dagelijks van 17.00 tot 23.00 duizenden lichtjes die de grachten, bruggen en diverse panden verlichten. Dat creëert een fantastische winterse, romantische en gezellige sfeer die absoluut ongeëvenaard is. Dat wordt gecombineerd met diverse andere evenementen en activiteiten in de binnenstad, waaronder een verlichte kerstboom op De Dam, een ijsbaan en diverse kerstmarkten. Ruim voldoende mogelijkheden dus om je ook voor en na een winterse grachtentocht uitstekend te vermaken in Amsterdam.

Amsterdam vanaf het water

De beste manier om de verlichte grachten van Amsterdam (die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan) te bewonderen is via een Canal Cruise in Amsterdam. Zo’n grachtentocht boek je veilig en snel online bij de rederij. Kies uit een van de boten, zoals een luxe salonboot en kies een datum waarop je wilt varen. Kies je voor een avond afvaart, dan zijn deze afgestemd op het Light Festival. De meeste tochten duren een uur en zijn al vanaf € 19,50 te boeken. Optioneel kun je ook nog drankjes bij de tocht boeken. Het is zelfs mogelijk om een privétocht te boeken. Dat is vooral leuk voor een familieaangelegenheid of bedrijsuitje!

Flexibiliteit indien nodig

Heb je een Canal Cruise in Amsterdam geboekt maar kun je onverwacht toch niet op de geplande datum? Geen probleem! Als je langer dan 24 uur voor de afvaart annuleert dan zijn er geen kosten aan verbonden en krijg je gewoon je geld terug.