Bavokoor Heemstede sluit seizoen af met Haydn en Fauré

Op zondagmorgen 14 juli om 10 uur vindt de slotviering plaats in de Heilige Bavokerk, Herenweg 88 te Heemstede.

De leden van het Bavokoor zingen samen met een aantal gastzangers, voordat ze er even tussenuit gaan vanwege de vakantie, o.a. het Kyrie, Sanctus en Agnus Dei uit de Missa Tempore Adv. Et Quadragesimae van Joseph Haydn (1732-1809). Verder wordt er na de communie de Cantique de Jean Racine van Gabriel Fauré (1845-1924) gezongen.

De kerkbezoekers kunnen natuurlijk zelf ook met een aantal Nederlandse liederen meezingen.

Het Bavokoor vierde in november 2017 zijn 50-jarig bestaan en telt momenteel 34 vaste koorzangers en een aantal vaste gastzangers, die het erg leuk vinden het koor te versterken met de kerst, Pasen en tijdens speciale gelegenheden, zoals deze viering.

Het Bavokoor is daarom op zoek naar nieuwe leden zowel mannen (tenoren en bassen zijn heel erg welkom!) als vrouwen die van mooie en inspirerende muziek houden. U kunt zich ook alleen voor projecten als gastzanger aanmelden.

De repetities zijn in principe op de dinsdagavonden van 20 tot 22 uur  in  de kerk.  Deze worden tijdens de repetities altijd met het orgel begeleid.

Voor meer info of aanmelding kunt u bellen met Agnes Martens (voorzitter): tel. 023-5280895. Of bekijk de website: http://www.hbavo-heemstede.nl.

Foto: Ton van den Brink.