Avondje (thuis) uit met ‘Four Drags and a Funeral’

Haarlem – Thuisblijven en toch het gevoel hebben dat je een heerlijk avondje uit hebt gehad, dat is de ‘Beaversisters Online Bingo On Tour’. Op zaterdagmiddag 26 september om 16.00 uur is de hilarische bingo te volgen via de Facebookpagina Four Drags and a Funeral. 

De Haarlemse Beaversisters Online Bingo On Tour is ontstaan tijdens de intelligente lockdown om de thuisblijvers een veilige en leuke avond te bezorgen. Op 26 september wordt alweer de vierde editie van deze dragqueenbingo georganiseerd door de acteurs uit de succesvolle theatershow Four Drags and a Funeral. Zij zijn niet bij de pakken neer gaan zitten toen de voorstelling niet door kon gaan. Dragqueen/acteur Hans Goes vertelt: “Zolang je ballen hebt is er hoop. Dat is een tekst uit de voorstelling die we hebben moeten uitstellen. Bingo is een vrolijk onderdeel in die voorstelling. En nu dus online een vrolijke steun in deze moeilijke periode. Want bingo is als het leven; zolang je ballen hebt is er hoop!” 

Verrassende tombolaronde 

De show wordt gepresenteerd door de dragqueens en hun ‘moeder’ uit te komedie. Miss Multiple Joyce is de host en ontvangt haar gasten bij haar thuis. Lucinda St. John, Annie M.G. Schmudt en Liesbeth Suurland draaien de ballen. En Poca Handtas doet op haar eigen ludieke wijze een verrassende tombola, waarbij het publiek thuis mooie prijzen kan winnen. 

“Elke keer is het via de livechat onder bingobeelden via Facebook een drukte van jewelste. De deelnemers chatten met elkaar en maken daar nieuwe vrienden. Kortom; net alsof je uit bent. Doe mee, blijf thuis, maar voel je na afloop alsof je een wild feestje hebt gehad”, legt Hans uit. 

De online Beaversisters Bingo wordt gepresenteerd door Alexander van der Doorn, Joey Ploch, Wim Kok, Bianca Nunnink en Hans Goes. Bingokaarten (online of VIP-kaarten) zijn van tevoren te koop via www.fourdragsandafuneral.nl

Foto: Vermaak met theatergroep Four Drags and a Funeral. Credits: Arjan Boes Fotografie.