Atelier NW feestelijk heropend!

Het is maar een paar panden verder, maar voor Ruud en Mirjam van Atelier NW een grote stap. Een nieuw atelier om sieraden te ontwerpen en te maken. Een ideale werkplek om hun klanten te kunnen ontvangen, adviseren, met hen te overleggen en uiteindelijk het idee te realiseren. Een winkel op de hoek van het Wilhelminaplein en de Cloosterweg. Heerlijk ruim en licht. Enthousiast vertelt Ruud hoe de inrichting zelf is ontworpen en gerealiseerd is met een warme parketvloer gecombineerd met Belgisch hardsteen dat op een bijzondere wijze is behandeld. Veel gebruik gemaakt van bamboe in kasten en de wand. Duurzaam en sfeervol. Op woensdagen zijn Ruud en Mirjam aanwezig voor reparaties, alle andere dagen werken ze uitsluitend op afspraak in het atelier. Overleggen met de klant is zeer belangrijk. Wat spreekt je aan en wat juist niet? Het tweetal neemt alle tijd voor de klant en dat proces moet je niet storen door de winkel tegelijkertijd open te houden.

Unieke sieraden

Ze zijn geen juwelier maar een echte goudsmederij. Ze willen altijd iets echt moois maken, unieke sieraden en geen kopieën. Zaterdag jongstleden was de officiële opening met zangeres Paula Leek begeleid door piano, en met catering van Menno Vreeburg en koffie van KNUSZ uit Hoofddorp van Mandy de Koning. Ruud en Mirjam ontvingen maar liefst 450 gasten!

Let op de klok

U bent natuurlijk van harte welkom op de nieuwe locatie. Kijk bij uw bezoek even op de bijzondere klok, een originele QLOCKTWO, die vertelt de tijd met woorden. Ruud heeft er een luxe plaat van bladgoud op, maar u kunt kiezen uit tal van mogelijke platen. Tijdens de eerste week na de opening krijgt u bij aankoop nog een extra plaat cadeau. Komende introductieweek kunt u álle dagen terecht. Op het Wilhelminaplein 14 dus.