Adèle, Amy Winehouse en Beyoncé op Coornhert Lyceum

Op woensdag 9, donderdag 10 en vrijdag 11 maart vinden op het Coornhert Lyceum, Lyceumlaan 1 in Haarlem,  de jaarlijkse muziekavonden plaats. Om 19.30 uur gaan ze van start. Allerlei ensembles, instrumentaal en vocaal, treden met veel enthousiasme live voor het voetlicht met een zeer gevarieerd repertoire. Het schoolorkest opent de avonden met de Suite: Pirates Of The Caribbean en speelt daarna ‘Fool’s Overture’. Een song van de groep Supertramp. Het Kamerkoor gaat op de Queentoer en zingt het gevoelige ‘Love Of My Life’. Het Salonorkest waagt zich aan de filmmuziek van ‘Soldaat van Oranje’ . De Big Band besluit de avond swingend met ‘Save The Last Dance For Me’, als eerste op de plaat gezet door ‘The Drifters’, later bekend geworden in vele verschillende versies, waaronder die van Michael Bublé.

Op het programma staat verder muziek van Maarten van Roozendaal, Adèle, Amy Winehouse en Beyoncé. Er is ook klassieke muziek van Donizetti, Rachmaninoff, Chopin, Beethoven, Halvorsen en Mozart.

Belangstellenden zijn uitgenodigd om één van de avonden bij te wonen. De kaarten kosten €2,50 per stuk en kunnen worden besteld bij de administratie van het Coornhert Lyceum via 023-5121616 of info@coornhert.nl.