Activiteiten rondom tweede kinderboek van Chantelle Pickee

In 2015 heeft Chantelle Pickee een kinderboek uitgegeven in co-creatie met 32 kleuters van de Voorwegschool. Inmiddels heeft Boekscout eind februari haar tweede kinderboek uitgebracht en ook dit boek is een co-creatie met 30 kleuters van de Voorwegschool in Heemstede. Deze keer gaat het om de kleuterklas van haar middelste zoon Seth. In dit boek veranderen de kleuters in hun lievelingsdier en dit levert hilarische avonturen op. Want hoe veranderen ze dan op tijd terug in zichzelf?

Het boek ligt inmiddels bij Boekhandel Blokker en Chantelle ben is tevens regelmatig in maart en april bij Grut & Groot aanwezig als gastvrouw en dan is haar kinderboek ook verkrijgbaar (15,99 euro).

Verder organiseert zij in Heemstede activiteiten ter promotie van het boek:
– 15 maart een feestelijk moment op de Voorwegschool met de kinderen die aan het boekje hebben meegewerkt. Samen zullen zij een gesigneerd boek overhandigen aan de directeur van de Voorwegschool voor de schoolbibliotheek;
– 17 maart om 14.00 uur gaat Chantelle bij boekhandel Blokker voorlezen i.s.m. theater Poppekus (open toegankelijk);
– 31 maart 14 april geeft zij samen met Theater Poppekus een workshop voor kinderen van 4 tot 6 jaar en van 7 tot 9 jaar waarin ze in de eerste sessie een verhaal maken en in de tweede sessie in poppenkast vorm het verhaal tot leven laten brengen. De kinderen maken tijdens de workshop hun eigen poplepel.