5_2018_zonnepanelen_heemstede_Heems

250 zonnepanelen voor Dierenspeciaalzaak Heems

Enkele weken geleden deed lokale zonne-coöperatie Zon op Heemstede een oproep ‘daken gezocht voor zonne-energie’. ‘Dierenspeciaalzaak Heems Sinds 1822’ las deze oproep en heeft het  dak van de winkel aan de Havenstraat ter beschikking gesteld voor panelen. Komende weken gaat de coöperatie aan de slag met de aanleggen van de zonnepanelen.

Dick van Zadelhoff, bestuurslid van Zon op Heemstede: “Op dit fantastische dak kunnen we komende weken ruim 250 zonnepanelen aanleggen. Met dit nieuwe en alweer zesde project kunnen we weer vele Heemstedenaren blij maken met de schoonste en leukste energie die er is. Als coöperatie leggen we zonnepanelen op andermans dak en werken op die manier aan de energietransitie.”

Op dit moment heeft de coöperatie een wachtlijst van geïnteresseerden, voor ruim 450 zonnepanelen.

Heems is de tweede ondernemer die het dak ter beschikking stelt aan de coöperatie. Ook zijn alle beschikbare gemeentelijke daken al vol gelegd met zonnepanelen.

Zon op Heemstede blijft zoeken naar nieuwe daken. Het moet dan gaan om een dak dat geschikt is voor minimaal 250 panelen of 300 m2. Neem contact op via info@zonopheemstede.nl of neem een kijkje op www.zonopheemstede.nl.

Foto: Bestuurslid Dick van Zadelhoff met eigenaren Frans en Jos Heems voor het pand van ‘Dierenspeciaalzaak Heems Sinds 1822’ met een ondertekend contract.