Zomerse sferen met muziek uit James Bond films

Zondag 25 juni geven outHouHarmonie de Spaarnebazuin en het Haarlems Symfonisch Blaasorkest een gratis zomerconcert in de Haarlemmerhout. Samen houden deze orkesten de Haarlemse harmonietraditie in ere.  Neem gerust een picknickkleed en mandje mee en geniet van twee uur leuke muziek bij de muziekkoepel.

De Spaarnebazuin staat onder leiding van Maron Teerds en bijt om 15.00 uur het spits af. Met een accent op filmmuziek van Ennio Morricone, bij James Bond films en ‘The Pirates of the Carribean’ wordt de zomerse sfeer ingezet. Ook popmuziek komt aan bod met Michael Jackson’s ‘Bad’ en ‘Swing When You’re Winning’ van Robbie Williams.

Het Haarlems Symfonisch Blaasorkest onder leiding van Thomas Lowe sluit aan met onder meer de ‘Malando Tango Selectie’, ‘In a Persian Market’ en de ‘Aladdin Suite’. Beide blaasorkesten komen voort uit Haarlemse harmonieën, met respectievelijk een kerkelijke en een rode achtergrond. Samen verzorgen ze een zonnig  zomerconcert. Voor giften staat de schenktuba klaar.

Zondag 15.00 tot 17.00 uur, Muziekkoepel Haarlemmerhout, Haarlem.