18_135 lammert-kamphuis

‘Zinnen op zondag’ creëert begrip voor andersdenkenden

Regio – Voor het leven is er geen generale repetitie. Je hebt slechts één kans. Gelukkig zijn grote denkers je voorgegaan en kun je bij hen terecht voor wijze raad. Filosoof en schrijver Lammert Kamphuis, gastspreker op onder andere Oerol, Lowlands en bij The School of Life is zondag 30 september te gast in de Bibliotheek Haarlem Centrum (Gasthuisstraat 32).

Kamphuis laat zien dat filosofie minder onbegrijpelijk en hoogdravend is dan we vaak denken. De middag begint om 16.00 uur en de toegangsprijs bedraagt € 5,-; niet-leden betalen € 10,-. Reserveer online je kaartje via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl

Deze middag organiseert de Bibliotheek samen met Athenaeum Boekhandel Haarlem. Lammert Kamphuis (1983) toont je hoe zowel eeuwenoude als hedendaagse denkers je kunnen bijstaan in het leven. Zo helpt Diogenesje in je authentieke zelf te zijn, Epicurus om niet zoveel geld uit te geven en Kant om op tijd te remmen voor een zebrapad. Maar ook minder voor de hand liggende denkers dragen hun steentje bij: André Hazes daagt je uit om vrijer te worden en De Jeugd van Tegenwoordigsteunt je in je verdriet.

‘Zinnen op Zondag’ met Lammert Kamphuis biedt troost, geeft rust, verrijkt vriendschappen, creëert begrip voor andersdenkenden en leidt tot meer plezier in je werk.