Zing mee met de grote Kerstbingoshow

Samen zingen met Kerst doe je bij de Grote Kerstkaraokebingoshow. Niet op een koud, winderig marktplein, maar lekker warm in de Sociëteit Vereeniging Haarlem. Het statige gebouw aan de Zijlweg opent speciaal voor de Grote Kerstkaraokebingoshow de deuren.
Het belooft een feestje der herkenning te worden met al die oude en nieuwe kersthits. En het is karaoke, dus het mag vals zijn. Zing mee met aloude kerstkrakers, waarvan de tekst op een groot scherm voorbij komt. André Hazes ‘Eenzame Kerst’ en ‘All I Want For Christmas Is You’ van Mariah Carey; ze komen allemaal voorbij.
De Grote Kerstkaraokebingoshow is een coproductie van Project Fors Theatermakers en Goes Entertainment. Samen met bevriende artiesten als ‘Trio Vierstemmig’, de gelegenheidsformatie ‘de Surpremes’, ‘De Kerstmisklanten’ en vele anderen wordt deze vrolijke kerstshow gemaakt. Al de artiesten zijn afkomstig van andere Haarlemse toneelverenigingen. Het publiek krijgt in een revue-achtige show het ouderwetse, ultieme kerstgevoel mee. De show wordt afgesloten met een bingo onder leiding van Bingokeizerin Annie M.G. Schmudt (Wim Kok) en zijn/haar assistente.
De grote zaal van de Sociëteit Vereeniging Haarlem wordt speciaal voor de Grote Kerstkaraokebingoshow omgetoverd tot een vrolijke feestzaal in kerstsferen.
De Grote Kerstkaraokebingoshow op 15, 16 en 17 december in Sociëteit De Vereeniging, Zijlweg 1, Haarlem. Aanvang: 20.30 uur, zaal open 20.00 uur.
Kaarten via: www.projectfors.nl