Zing Beethoven bij Concertkoor Haarlem

Haarlem – Voor het Adventsconcert dat Concertkoor Haarlem geeft op 1 december dit jaar, met werken van Bach Mendelssohn en de Mis in C van Beethoven, worden nieuwe leden gezocht. Belangstellenden zijn welkom tijdens de openbare repetities op maandag 19 en 26 februari.

Concertkoor Haarlem is een actief koor dat een hoog niveau nastreeft. Onder leiding van dirigent Bernhard Touwen voert het een variëteit aan grote werken uit in samenwerking met professionele orkesten en topsolisten. Na het concert van 11 februari beginnen de repetities voor een mooi Adventsconcert op 1 december. 

Ben jij een geoefende zanger en wil je graag zingen in een kwaliteitskoor, kom dan langs op de openbare repetities van maandag 19 en 26 februari. Luister en zing mee. Maak kennis met de leden en de dirigent en stel vast dat dit het koor is waar je altijd naar op zoek was.
Concertkoor Haarlem repeteert op de maandagavond van 20.00–22.15 uur in de Kerk van de  Nazarener, Zijlweg 218, Haarlem. Gratis koffie en parkeren.

Als je een mailtje naar info@concertkoorhaarlem.nl stuurt, wordt ervoor gezorgd dat er bladmuziek voor je klaarligt. Meer informatie op www.concertkoorhaarlem.nl.

Foto aangeleverd door Concertkoor Haarlem.