Zevende seizoen Roze Salon Haarlem van start

Haarlem – De Roze Salon 55+ Haarlem opent op donderdag 12 september weer haar deuren. In de afgelopen zomermaanden hebben de vrijwilligers het volledige culturele programma van het komende zevende seizoen voorbereid. Uiteraard hopen we dat alle plannen ook gerealiseerd kunnen gaan worden.

De opening van het seizoen 2019/2020 wordt verzorgd door Nicolette Knape en deze keer begeleid door haar vaste pianist Jasper Swank.
Tijdens een rondreis door Frankrijk kwam Nicolette in aanraking met het Franse Chanson. Zij vond daarin de vrijheid, troost, passie en liefde die zij zocht in de muziek. Zij vertolkt het Franse en Nederlandse chanson op een pakkende en boeiende wijze. Het optreden vindt plaats tussen 17 – 18 uur.


De Roze Salon 55+ is dé ontmoetingsgelegenheid voor oudere homoseksuele mannen en lesbische vrouwen in Haarlem en omgeving. Ontmoeting, gezelligheid, amusement zijn sleutelbegrippen. Zij vindt elke 2e donderdag van de maand plaats in wijkcentrum Binnensteeds, Nieuwe Groenmarkt 20 in Haarlem en is geopend vanaf 16.30 uur. De toegang is vrij.
Zie ook http://www.rozesalonhaarlem.nl.


Nicolette Knape (Fotograaf: Franklin van der Erff).