Zet de eerste stap naar een leuke sport bij u in de buurt

Sportservice Heemstede-Zandvoort gaat vanaf heden verder onder de naam Team Sportservice Heemstede-Zandvoort. Er is ook een nieuwe website: www.teamsportservice.nl/heemstede-zandvoort/.

De missie van Team Sportservice Heemstede-Zandvoort is alle inwoners van de gemeente te laten profiteren van de positieve effecten van sporten en bewegen. Om dit nog meer uit te stralen, is gekozen voor de subtiele naamswijziging en logo. Wat niet verandert zijn de buurtsportcoaches van Team Sportservice die nog steeds actief zijn in de gemeente om zoveel mogelijk inwoners in beweging te krijgen.

Activiteiten voor iedereen
De buurtsportcoaches van Team Sportservice Heemstede-Zandvoort organiseren in opdracht van de gemeente vele sport- en beweegprojecten voor jong en oud, voor mensen met en zonder beperking. Uiteraard in samenwerking met scholen, sportaanbieders, zorg- en welzijnsorganisaties en andere organisaties. Daarmee is Team Sportservice het lokale sportloket. Op de vernieuwde website vind je eenvoudig wat voor wie, wanneer en waar wordt georganiseerd.

Sportadvies
Inwoners die willen gaan sporten of bewegen, maar geen idee hebben welke mogelijkheden er zijn, kunnen gerust eens contact opnemen met de buurtsportcoaches. Zij weten alles van het actuele sportaanbod in Heemstede en Zandvoort. Ook voor mensen die (sociaal) een drempel voelen, staat de buurtsportcoach klaar om samen die eerste stap te zetten.

Meer informatie
Inwoners, sportaanbieders, zorg- en welzijnsorganisaties of andere organisaties kunnen met vragen over sporten en bewegen of over één van de projecten contact opnemen met Lisette van Dee, lvandee@sportserviceheemstedezandvoort.nl of Hubert Habers, hhabers@sportserviceheemstedezandvoort.nl.

Foto: Teamsportservice Heemstede Zandvoort.