‘Wonderschoon verhaal over hondentrouw en ieder die van het leven houdt’

Heemstede – Ruim 50 mensen waren er afgelopen vrijdag bij de voordracht van auteur Arthur Japin over zijn boek: Honden voor het leven.

Omdat het mooi weer was, vond de voordracht buiten plaats voor de winkel van boekhandel Blokker.

“Oude tijden herleven en wat fijn de we weer iets moois kunnen organiseren en schrijvers kunnen ontvangen. Het was een geslaagd evenement”, aldus Arno Koek van boekhandel Blokker.

In ‘Honden voor het leven’ vertelt Arhur Japin voor het eerst over de hond die hem heeft opgevoed en twee puppy’s die zijn kijk op het leven bepalen. Grote thema’s als liefde, hoop, moed en vriendschap komen aan de orde. Herkenbaar voor groot en klein, troostend, aangrijpend en toegankelijk. Een wonderschoon verhaal over hondentrouw, avontuur en vrolijkheid, voor iedereen die van het leven houdt. De prachtige illustraties in kleur van Martijn van der Linden brengen Kellie, Trip en Basso tot leven en nemen je mee naar een wereld van kwispels, modderpoten en vooral veel liefde.

Meer weten over de boeken van de auteur? Boekhandel Blokker, Binnenweg 138 Heemstede. www.boekhandelblokker.nl, 023-5282472.

Foto: aangeleverd.