Werk van Heemsteedse Iris Planting in Oude Meelfabriek

De Heemsteedse fotografe Iris Planting presenteert tijdens het weekend van 31 oktober nieuw vrij werk.  Dit werk is te zien in de Oude meelfabriek, Glipperweg 94 Heemstede. De opening van de expositie is vrijdagavond 30 oktober om 17.00 uur. Iris Planting zal naast de portretten van bekende Nederlanders ook een nieuwe zwart-wit serie laten zien met o.a actrice Hiske Bongaarts.

Over Iris Planting

Iris Planting is mede-oprichter van Studio5982 BV, maar heeft zich in 2012 zelfstandig gemaakt onder de naam “DutchAndFamous’ .

Zij fotografeert met name op locatie portretten van bekende Nederlanders. Zo heeft zij Koningin Maxima, de Prinsessen Laurentien en Margriet, de premiers Balkenende en Rutte, maar ook Paul Verhoeven, Linda de Mol, Eva Jinek, maar ook verschillende schrijvers zoals Arthur Japin, acteurs zoals Vincent Croiset, verschillende sporters en ook locale bekende nederlanders zoals uit Heemstede o.a. Irene Moors en vele anderen gefotografeerd. Daarnaast hebben ook internationale beroemdheden zoals Bill Clinton, Rowan Atkinson (mr Bean), Cindy Lauper, Ron Moss en Al Gore voor haar camera gestaan.

Zij werkt als freelancer onder andere voor Helden, Margriet, Lifestyle en verschillende modemerken.

Foto: Iris Planting.