De weetjes achter het kunstwerk maken het extra leuk

Op zondag 29 oktober van 13.00 tot 16.00 uur zijn de kunstenaars van de tentoonstelling ‘Mezen en andere vogels’ in Huis Leyduin aanwezig om u te vertellen over hun zeer diverse werk.
Wist u bijvoorbeeld dat het doek van Caroline van den Bemt is vervaardigd met blauw pigment van de inheemse verfplant wede of dat de keramische potten van Mieke Mostermans met
het ex libris van de familie Dorhout Mees zijn uitgevoerd en dat de duinrand is gebruikt als versiering van de bovenrand?
De weetjes achter het kunstwerk maken het extra leuk om te komen kijken en luisteren. Landschap Noord-Holland nodigt u van harte en geheel gratis uit voor een bezoek aan Huis Leyduin.
U kunt het combineren met fijne wandeling in het bos of een bezoek aan Gasterij Leyduin.
Fiore is opgericht in 2003. Liesbeth Snoeck-Schuller, destijds burgemeester van Bloemendaal, is haar beschermvrouwe. De Kunst Kring bestaat uit 26 professionele kunstenaars met verschillende disciplines: keramiek, schilderijen, sieraden, fotografie, beelden enAC installaties. Het is een bezoek meer dan waard.

Openstelling
Deze tentoonstelling is gratis te zien tot 15 december 2017. De openstelling verschilt per week. U vindt de informatie op www.gaatumee.nl. De komende week is de expositie open op 16, 17, 18 en 20 oktober van 10.00 tot 16.00 uur.

Huis Leyduin is met de fiets goed bereikbaar via de Leidsevaart of de Vogelenzangseweg.

Op de foto het olieverfschilderij ‘Mus op kom’ van Yolanthe Zwaak.