jaap van driel 'waar is die projectmanager toch mee bezig'

‘Waar is die projectmanager toch mee bezig?’

Vrijdag 9 november is er een boekpresentatie van de lokale schrijver Jaap van Driel (Heemstede) met zijn nieuwe boek ‘Waar is de projectmanager toch mee bezig?’. Hij komt om 17.30 uur bij Boekhandel Blokker, Binnenweg 138 te Heemstede.

Over het boek

Soms krijg je de indruk dat projectmanagers in een andere wereld leven.  Goede projectmanagers concentreren zich op hun taken en proberen gewoon hun doelen te halen. Niets meer en niets minder. Als u wilt dat zij het grote plaatje begrijpen, dan zult u hun actief moeten begeleiden.

In dit boek leert u hoe u de voortgang van een project succesvol kunt bewaken en meer begrip kunt creëren tussen projectmedewerkers en de rest van de organisatie. Door het stellen van de juiste vragen zullen meer projecten slagen, met beter bruikbare resultaten.

Jaap van Driel begeleidt bestuurders bij het realiseren van complexe projecten. Hij was hoofd van het Global Project Excellence Centre van Shell waar hij onderzoek deed naar de succesfactoren van projecten. Daarna is hij zijn expertise als consultant gaan inzetten voor bedrijven als Akzo-Nobel, Philips en NRGValue.

Toegang is vrij.