Vroegboekbrochure Toneelschuur is uit

‘Toneelschuur Exclusief’ bestaat uit zeven theateravonden met een exclusief randprogramma gedurende het seizoen. Met een select gezelschap maken geїnteresseerden kennis met acteurs, regisseurs, toneelexperts en theaterrecensenten. Zij leren op een andere manier naar theater kijken en krijgen achtergronden bij voorstellingen aangeboden. Toneelschuurdirecteur Frans Lommerse heeft een uitgelezen programma samengesteld.

De Vroegboekbrochure 2015/2016 van de Toneelschuur is uit. Het nieuwe theaterprogramma, Toneelschuur Exclusief, begint op maandag 28 september met een speciale avond waarin Loek Zonneveld (recensent bij de o.a. de Groene Amsterdammer) ‘de Kunst van het toneelkijken’ leert. Vervolgens zijn van oktober 2015 tot en met april 2016 zes theatervoorstellingen geselecteerd. Tegen een scherp tarief zit men op een mooie plaats in de zaal. Voorafgaand aan iedere voorstelling is er speciaal voor Toneelschuur Exclusief-leden een inleiding in de bibliotheek van de Toneelschuur. Na afloop van iedere voorstelling is er voor hen een tafel gereserveerd in de foyer. Hier kan men met elkaar en met de regisseur en/of de acteurs informeel napraten over de voorstelling. De avonden zijn geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde theaterbezoeker.

Toneelschuur Exclusief kost in totaal € 78,00 (voor Toneelschuur-vrienden) / € 90,00 voor zeven avonden. Voor meer info: www.toneelschuur.nl

Foto: ‘De Freudjes, geen familie’ (Mugmetdegoudentand).