Voorleesmiddag over ‘anders zijn’, met Dieuwertje Blok

Haarlem – Dieuwertje Blok leest voor uit: ‘Krabbetje Kor wil rechtdoor’, het boek van Kim Aukema in de Week tegen Pesten. Dat doet zij op woensdag 29 september. Krabbetje Kor gaat over pesten, buitensluiten, anders zijn, opkomen voor elkaar en het weer goed maken. Het boek is bedacht en geïllustreerd door Sta Sterk-trainer en ervaringsdeskundige ‘pesten’, Kim Aukema.

Na het voorlezen zal Kim met de kinderen een kaart met helpende gedachtes en pep-zinnen gaan knutselen om het zelfvertrouwen te vergroten, want hoe je tegen jezelf praat en hoe je over jezelf denkt bepaalt ook hoe je je voelt en hoe je doet. Op naar een portie positiviteit! De kaarten worden in de bibliotheek van Schalkwijk tentoongesteld.

Ook kan iedereen met vragen over pesten bij Kim terecht deze middag.

Dus kom je ook gezellig luisteren, meepraten en knutselen in de Bibliotheek Schalkwijk? Meld je dan nu gratis aan via bibliotheekzuidkennemerland.nl. Er is plek voor 30 kinderen vanaf 7 jaar dus wees er snel bij. De middag duurt van 15.00 tot 16.30 uur en is gratis toegankelijk en geschikt voor kinderen van 7 jaar en ouder.

Foto: Lilian van Rooij.