Te voet naar Rusland, Marijke van Langen deed het

Op dinsdag 13 juni om 19.30 uur vertelt Marijke van Langen, boswachter, schrijfster en avonturier het verhaal over haar voetreis naar Rusland. Locatie: Bezoekerscentrum Kennemerduinen, Zeeweg 12 te Overveen. Aanmelden voor deze lezing kan op info@np-zuidkennemerland.nl

Een meeslepend, waar en oprecht verhaal van een jonge vrouw die alleen te voet vertrekt vanuit Amsterdam naar St. Petersburg. Op haar eigen open wijze vertelt Marijke over de mooie en bijzondere ont-moetingen met mensen onderweg, over haar beleving van de natuur en de levensvragen die ze in de rust van het lopen bij zichzelf tegenkomt. Door de persoonlijke schrijfstijl wandel je als lezer mee op deze bijzondere tocht. Het verhaal wordt afgewisseld met schetsen, gedichten en liedjes die ze onderweg maakt. Een zeer persoonlijk, boeiend reisverhaal met een onmiskenbare spirituele inslag.

Het boek is te koop in het bezoekerscentrum en via webwinkels of bij de uitgever: www.freemusketeers.nl

Marijke van Langen (1977) studeerde biologie en is werkzaam als boswachter bij een grote natuurbeheerorganisatie. Daarnaast is ze wilderniscoach en verzorgt ze cursussen en workshops natuurbeleving bij wildernisschool ‘de Kleine Wilg’.