Met verkoop ansichtkaarten een leslokaal financieren

Sandy Hof-Teeuwen uit Hoofddorp is illustrator van het vrolijke ontwerplabel Sandysign en tevens bestuurslid van Stichting Mariëtte’s Child Care, die het werk ondersteunt van haar vriendin Mariëtte in haar kindertehuis ‘Hanukkah’ in Ghana.

Om geld in te zamelen brengt Sandysign een set van vier ansichtkaarten op de markt, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de bouw van de nieuwe Junior High School bij kindertehuis Hanukkah in Sunyani. Het nieuwe project na de bouw van de ‘Circle of Life’-basisschool, die in 2014 haar deuren opende. “Ik vind het heel belangrijk dat de kinderen in Ghana, net als mijn eigen kinderen, goed onderwijs krijgen en dat zij na de basisschool nog drie jaar voortgezet onderwijs kunnen volgen. Het zou geweldig zijn als met de verkoop van mijn ansichtkaarten een leslokaal gefinancierd kan worden en de droom van mijn vriendin Mariëtte mag uitkomen.” Aldus Sandy. De kleurrijke ansichtkaarten zijn voor 5 euro per set verkrijgbaar via www.Sandysign.nl.

Sandysign illustreert voor verschillende opdrachtgevers. Zo ontwierp Sandy eerder de shopper van de Huishoudbeurs en ontwerpt zij wenskaarten voor Hallmark.