Verjaardagsfeestje 30 jaar Vrienden Wandelbos Groenendaal

Wandelbos Groenendaal in Heemstede wordt door mens en dier erg gewaardeerd en hoogfrequent bezocht. Dat vraagt om zorgvuldig gebruik en bijbehorende afspraken. Om de belangen van de recreatieve gebruikers, met of zonder hond, te beschermen en harmonisch met die van anderen te laten samen gaan, werd 30 jaar geleden de vereniging Vrienden Wandelbos Groenendaal opgericht.

Om dit te vieren organiseren de Vrienden Wandelbos Groenendaal op zaterdagochtend 20 juli van 10 tot 12 uur een bescheiden feestje voor leden en andere geïnteresseerden. Langs de Adriënnelaan ter hoogte van Lelievijver wordt u getrakteerd op een glaasje biologisch vruchtensap en een gebakje.

Veel is er gebeurd in die drie decennia, waarin goed overleg met de gemeente en met andere belanghebbenden ervoor zorgden dat het bos een aangename wandelomgeving bleef voor mens en dier.

Een speciale Jubileumkrant verhaalt over de vele positieve en minder positieve belevenissen die men in die 30 jaar in het bos heeft kunnen ervaren. Deze krant wordt op 20 juli in het bos uitgereikt.                       

De Adriennelaan is eenvoudig te vinden door de ingang bij de Kinderboerderij te nemen; dan ligt de Adriennelaan recht voor u.

Foto aangeleverd door Vrienden Wandelbos Groenendaal.