Valentijnstaart voor Wildhoefbewoners

Volledig verrast, maar ontzettend blij… Dat was de reactie van de ontvangers van de VVD-taart. Afgelopen vrijdag en zaterdag reikten VVD-statenleden en lokale raadsleden tientallen taarten uit aan diverse ‘doeners’ in de provincie Noord-Holland. Een taart waarmee zij vrijwilligers bedankten voor hun inzet voor bijzondere activiteiten in hun eigen omgeving.

Ieder jaar, rond Valentijnsdag, organiseert de VVD-statenfractie van de provincie Noord-Holland deze taartenactie. Hiermee zet de VVD vele vrijwilligers en ook professionals in het zonnetje. Deze mensen of organisaties verdienen een taart, omdat zij zich inzetten voor hun buurt, wijk, dorp, stad of zelfs regio. Ook ‘doeners’ in de regio Heemstede/Bloemendaal werden voor het voetlicht gehaald en op taart getrakteerd. B

De traktatie ging naar woon- en zorgcentrum Wildhoef in Bloemendaal. De statenleden willen hun waardering uitspreken en medeleven tonen voor ieder die betrokken was bij de verhuizing van de kwetsbare groep bewoners van Wildhoef en met hun achtervang (familie en verzorgers) tijdens de bouwwerkzaamheden van Wildhoef.