Tuinconcert op Berkenrode

Heemstede – Het is weer tijd voor het jaarlijkse Berkenrode Tuinconcert. Op zondag 8 september a.s. kunt u op landgoed Berkenrode aan de Herenweg 131 in Heemstede weer genieten van vier jonge veelbelovende musici, allen prijswinnaars van het Prinses Christina Concours. De ontvangst is vanaf 14 uur, het concert begint om 15 uur.

Aansluitend speelt de swingende Red Hot 100 Big Band voor een spetterende afsluiting. Het is de zevende keer dat de Rotary en de Soroptimisten samen dit bijzondere en gezellige event voor het gehele gezin op het prachtige landgoed Berkenrode organiseren.

De opbrengst van deze middag gaat naar de ‘Classic Express’ van het Prinses Christina Concours, een wereldwijd unieke rijdende concertzaal. Met honderden ongesubsidieerde concerten per jaar zijn inmiddels meer dan 100.000 kinderen bereikt.

De kosten voor deze middag bedragen € 25,00 waarbij een welkomstdrankje en heerlijke borrelhapjes inbegrepen zijn. Voor kinderen tot en met 16 jaar is de toegang gratis. Voor de jongsten is er een gezellige kinderhoek met leuke activiteiten. 

De concertkaarten zijn te bestellen via http:// www.berkenrodetuinconcert.nl.

Foto aangeleverd door Rotary Club.