Trio Orionis op de thee in Oude Kerk Heemstede

Heemstede – Zondag 16 oktober is er om 15.00 uur een Theeconcert in de Oude kerk. Een optreden van het Trio Orionis met schitterende muziek van Mendelssohn en Schubert. Het trio Orionis heeft het beeldmerk van het sterrenbeeld Orion gekozen: drie heldere sterren op een rij! Bestaande uit Carla Vermeulen, piano, Willem Bijleveld, viool, René Reijnhart, cello. 

Voor dit concert uitgebreid met Suus Bijleveld, altviool en Gerrit Jan de Jongh, contrabas. Het programma: Van Mendelssohn: Pianotrio nummer 1 in d, opus 49 in vier delen. Van Schubert Het Forellenkwintet in A opus 114 in vijf delen. Nadere informatie over de te spelen composities staan op het programma. Een mooi uur muziek waarbij de Muziekcommissie u graag begroet! 

De organisatie verzoekt bezoekers afstand te bewaren en eventueel een mondkapje te dragen. Na afloop is er de gebruikelijke deurcollecte, uw bijdrage is na het bestrijden van de onkosten voor Het Restauratiefonds. Na afloop is er een gezellig samenzijn in de Pauwehof met thee, koffie en zelfgemaakt gebak.

Foto: aangeleverd.