Tovertekenen aan zee

Op 22 mei is er een bijzondere verwendag aan het Zandvoortse strand waarop je met een krachtige Numerologische Wensmandala aan jouw ideaal kunt gaan werken.

Op de Tovertekendag van Thea en Reina Oversteegen leer je hoe je de Wet van Aantrekking kunt gebruiken. Je leert hoe getallen, kleuren en symboliek die passen bij jouw verlangen voor je kunt laten werken. Je ontdekt wat jij zelf actief kunt bijdragen aan het laten uitkomen van je wens. Tekenervaring heb je niet nodig.

Thea is creatief therapeut, numeroloog en kunstenaar. Zij geeft al jaren in haar atelier in Zandvoort les in intuïtief tekenen en mandala tekenen. Reina is al 26 jaar werkzaam als healer, inspiratiecoach en kunstenaar. Een lunch en een gezellige afsluiting met een drankje en een hapje onder de late middagzon bij Meijer aan Zee zijn inbegrepen. Deze bijeenkomst duurt van 11 tot 17 uur. Vraag naar de kosten van deze tovertekendag bij Thea 06-54906526. Voor meer informatie en inschrijven kun je terecht op  www.tovertekenen.nu

Bij de foto: Mandala geïnspireerd op de Wet van Aantrekking.