Tien jaar ondernemerschap bij Gall & Gall Heemstede!

Tien jaar geleden kochten Marcel Lambeck en Hilde Slagter Gall & Gall aan de Binnenweg en de Blekersvaartweg van de Gall & Gall moederorganisatie. Het jubileum van tien jaar ondernemerschap in Heemstede zal niet geruisloos voorbijgaan.

De Gall & Gall winkels van Marcel en Hilde zijn echte franchisewinkels.  “Gall & Gall is een goede formule met een hoge bekendheidsgraad. Maar wij geven er ook onze eigen draai aan. We kunnen ook zelf merken inkopen. En dat doen we ook, zoals Boschendal wijnen, een bekend Zuid-Afrikaans wijnhuis en Zuidam, een unieke distilleerderij en familiebedrijf uit Baarle-Nassau”, aldus Lambeck.

Profs in proeverijen

Marcel en Hilde bepalen als franchisenemers ook zelf de proeverijen die met regelmaat plaatsvinden in het proeflokaal van Gall & Gall Blekersvaartweg. “Deze proeverijen organiseren we zelf. We delen graag onze kennis met de klanten. Het is leuk verschillende wijnen naast elkaar te proeven en te ontdekken welke wijn jij lekker vindt. Er wordt altijd aandacht besteed aan wijn en spijs combinaties.” In de winkels van Marcel en Hilde kan je met de aanwezige tablet jouw smaakprofiel ontdekken.

Extra proeverijen

In het kader van het jubileum zijn er 4 extra proeverijen: donderdagavond 19 oktober wijnproeverij Boschendal wijnen, vrijdagavond 27 oktober AH kaas zoekt Gall & Gall wijn, zaterdagmiddag 28 oktober Zuidam Whisky, likeuren, genevers en Gin en donderdagavond 2 november een whiskyproeverij. Afgesloten wordt op zondagmiddag 5 november met een inloop wijnproeverij.

Marcel en Hilde zijn ervaren in het geven van feestjes en daar helpen ze anderen graag bij. Ben jij bezig met het organiseren van een particulier of zakelijk feest? Maak dan gebruik van de uitleen- en verhuurservice van Gall & Gall Heemstede. “Je kunt hier alle soorten dranken voor een feestje kopen en je kunt er glaswerk, een biertap, cocktailbar en statafels bij lenen of huren. Te veel gekochte niet aangebroken (wijn)flessen en vaten nemen wij retour.” Bezorgen doet Gall & Gall ook. Vraag advies via info@gall-heemstede.nl .

Topteam

Hilde: “We hebben een team dat bestaat uit vinologen en ervaren horecamensen. Twee daarvan zijn Fred Hagens en Jacqueline Giesbers. Zij werken al vanaf het begin bij ons en zijn dus echt het vaste gezicht voor onze klanten. Niet alleen Fred en Jacqueline, maar het volledige team heeft veel kennis en voorziet de klanten graag van advies.”

Wie jarig is trakteert!

Tien jaar ondernemerschap bij Gall & Gall Heemstede vraagt natuurlijk om een feestje. Van 12 oktober tot en met 3 november lopen er verschillende jubileumacties. Zo kun je in die periode je aankoopbedrag terugwinnen. Van 16 tot en met 22 oktober ontvang je een gratis fles wijn bij aankoop van minimaal €30. Een week later krijgt je een week lang 10% korting op het gehele assortiment.

Gall & Gall Heemstede, Binnenweg 108 en Blekersvaartweg 74-76. Info: www.gall-heemstede.nl