Terechtkomen in een slenterende massa zombies

Wie zaterdagavond 27 oktober de binnenstad van Haarlem bezoekt, loopt grote kans terecht te komen in een slenterende massa zombies, vampiers en uitgedoste griezels. Voor de tweede keer vindt de Haarlem Halloween Parade plaats, georganiseerd door Dagverblijf, bekend van de gelijknamige overdag feesten in Haarlem en omstreken.

“Het leuk ons vorig jaar leuk om met een grote groep feestgangers door de binnenstad te lopen. Dat er meer 400 bezoekers naar de Grote Markt zouden komen hadden we niet verwacht. Geweldig dat Halloween zo leeft in Haarlem!“ Aldus organisator Bob Wisman.

De organisatie roept iedereen op om zaterdagavond 27 oktober verkleed naar de Grote Markt te komen. De parade zal met een verrassingsact geopend worden. Via een wandeltocht door de binnenstad zal de stoet richting Smart City onder de iconische KPN toren in de Waarderpolder bewegen waar het Haarlem Halloween-feest zal plaatsvinden. In drie zalen zullen daar verschillende stijlen muziek gedraaid worden door meer dan 15 DJ’s en acts.

Het feest is enkel toegankelijk voor iedereen die in het bezit is van een kaartje en 18 jaar of ouder is. De parade is gratis en toegankelijk voor jong en oud. Verkleden is verplicht. Ouders let op: voor kleine kinderen kan het ‘best spannend’ zijn.

De laatste kaarten voor Haarlem Halloween zijn verkrijgbaar via de website www.haarlemhalloween.nl