Stralend feestje rond trekking Formule 1 lootjes bij Carwash Heemstede

PARTNERBIJDRAGE

Heemstede – Een gezellig feestje op zaterdag 7 december was het bij Carwash Heemstede aan de Nijverheidsweg 10. En spannend ook! De autowasstraat, die alweer vier jaar een begrip in Heemstede is, had namelijk een leuke winactie uitgeschreven waarmee je twee tickets ‘Main Straight’ ter waarde van 450,- euro per stuk kon winnen voor de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix op zondag 3 mei 2020 in Zandvoort. Klanten die hun auto wasten met het wasprogramma zilver of goud, kregen tijdens de maanden oktober en november een lot, waarmee je kon meedingen naar deze prijs.

Om 16 uur werd het winnende lootje getrokken uit een groot olievat door Jan van Dillen. Rob Kamphues, die aanvankelijk de trekking zou doen, was door omstandigheden verhinderd. De winnaar werd de familie Olf uit Hoofddorp, die echter niet bij de trekking aanwezig was. Eigenaar André de Vries: “De actie was erg geliefd en een daverend succes. Het olievat bevatte maar liefst rond de 5500 lootjes!”

Een uiterst stralend resultaat kun je zeggen, net als de gewassen auto’s die iedere dag de wasstraat van Carwash verlaten. De feestelijke actie werd afgesloten met een gezellig hapje en een drankje. Meer informatie op: http://www.carwashheemstede.nl, of via tel.: 023-5834702.

Bart Jonker

Hoofdfoto: Jan van Dillen (links) en André de Vries (rechts) houden de winnaarscheque omhoog.
Foto 2: André de Vries rolt het olievat met de 5500 lootjes naar de plaats van de trekking.
Foto 3: Genieten met een hapje en een drankje.