Steekpartij op Gasthuisplein Zandvoort

Een persoon is zaterdagnacht 8 juli aangehouden na een steekpartij in Zandvoort. Rond 00.25 uur werd een persoon gestoken aan het Gasthuisplein. Het slachtoffer is volgens een getuige de hoek om gerend om hulp te zoeken. Op het Dorpsplein zou het slachtoffer bij een horecagelegenheid om hulp hebben verzocht. Twee ambulances en een traumateam zijn opgeroepen. De traumahelikopter zou gaan landen op het strand, maar werd tijdens de landing gecanceld en opgeroepen voor een nieuwe inzet.

Een uur na de steekpartij is de verdachte aangehouden in de omgeving van de Van Lennepweg. In totaal zijn er drie plaats delicten gecreëerd. Eén aan het Gasthuisplein, één aan het Dorpsplein en één aan de Van Lennepweg. Een speurhond heeft in het centrum en in de omgeving van de Van Lennepweg gezocht. Mogelijk heeft de verdachte tijdens zijn vlucht sporen achtergelaten of objecten weggegooid.

Het wapen is voor zover bekend niet meer aangetroffen. De toedracht van de steekpartij en de toestand van het slachtoffer zijn onbekend.

Beeld: NieuwsFoto