Start Mamacafé in Bennebroek

Vanaf september is elke eerste woensdag van de maand het Mamacafé in de ontmoetingsruimte van het Centraal Servicepunt Bennebroek (Kerklaan 6) dé plek voor (aanstaande) moeders en vaders van jonge kinderen, waarbij ook de baby’s en peuters van harte welkom zijn. Op woensdag 6 september is Jony Meekel van Welzijn Bloemendaal aanwezig om kennis te maken en met de aanwezige bezoekers te bespreken welke mogelijke onderwerpen interessant zijn voor de volgende Mamacafés. Denk aan onderwerpen als taal, slapen, babymassage. Loop gezellig binnen tussen 10.00 en 11.30 uur, je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Het is gratis. Voor de kinderen is er ook een leuk programma.
Tijdens de maandelijkse Mamacafés spreken we onder het genot van een kop koffie of thee met elkaar over onze kinderen, hoe ze groter groeien, over de peuterpuberteit, over de Jeugdgezondheidszorg, over de combinatie kinderen en werk, over leuke kinderboeken en over handige tips bij het opvoeden. Het Centrum voor Jeugd en Gezin Bloemendaal, Welzijn Bloemendaal, het IKC de Franciscus en de Bibliotheek Zuid-Kennemerland zorgen iedere maand voor een deskundige die u graag antwoord geeft op uw vragen over het thema van de ochtend.

Voor de baby’s van de bezoekers van het eerste Mamacafé ligt er namens de Bibliotheek een paar BoekStartbabysokjes klaar.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl

en www.welzijnbloemendaal.nl