Start leesclub geschiedenis en biografieën in Haarlem

Van 28 januari tot en met 3 februari vindt de allereerste landelijke Week van de Leesclub plaats. Doel van deze week is om het lezen te stimuleren, deelnemen in een leesclub helpt daarbij. Bovendien is het een ideale gelegenheid om mensen met dezelfde interesses te ontmoeten. In Haarlem start in die week een nieuwe leesclub geschiedenis en biografieën, op initiatief van Stichting Senia, de landelijke organisatie van leesclubs. Senia werkt samen met Boekhandel H. de Vries in Haarlem. De informatieve oprichtingsbijeenkomst is op dinsdagochtend 29 januari.

Een medewerker van Senia geeft dan uitleg over de werkwijze en de literatuurlijst. De bijeenkomst is geheel vrijblijvend, na de informatieronde en kennismaking met andere belangstellenden kunt u ervoor kiezen om mee te doen. Aanvang van de bijeenkomst is 11.00 uur, in Boekhandel H. de Vries in Haarlem, Gedempte Oude Gracht 27.
Graag aanmelden via e-mail miek.vandesande@senia.nl, of info@senia.nl
Mocht u verhinderd zijn maar wel belangstelling hebben, kunt u dit melden bij info@senia.nl, dan wordt u op de hoogte gehouden. Kijk voor meer informatie ook op www.senia.nl.  

Foto: Arjanneke van den Berg.