Sokken kopen om Bloemencorso Bollenstreek steuntje in de rug te geven

Door Bart Jonker

Heemstede – Sokken kopen om het Bloemencorso Bollenstreek financieel te steunen. Een uniek paar Corso-sokken werd woensdagochtend 24 november overhandigd aan burgemeester Astrid Nienhuis door Alexandra Dik van The Sock Community en Willem Heemskerk, voorzitter van Bloemencorso Bollenstreek op het grasveld van College Hageveld in Heemstede.

Maar daarmee is de kous nog niet af! Alexandra Dik vertelt: “Om de Corso-sok en de Bloemencorso-actie onder de aandacht te brengen bij het publiek, bieden we alle burgemeesters van de gemeentes waar de Bloemencorso doorheen trekt zo’n paar sokken aan. Heemstede is zo’n gemeente, maar ook de burgervaders en burgermoeders van Noordwijk, Teylingen, Hillegom, Lisse en Bennebroek krijgen zo’n paar sokken aangeboden.”

De sokken zijn duurzaam geproduceerd en hebben een dessin van een tulp of hyacint, een ludieke knipoog naar het Bloemencorso. Iedereen kan zo’n paar Corso-sokken met dessin van tulp of hyacinth van 9,99 euro aanschaffen, waarvan de winst naar het Bloemencorso Bollenstreek gaat. Leuk als cadeau voor de komende feestdagen, maar vooral om het Bloemencorso financieel een hart onder de riem te steken. Meer informatie via e-mail: mailto:Cs@thesockcommunity.com.

Foto: V.l.n.r.: Alexandra Dik, burgemeester Astrid Nienhuis en Willem Heemskerk. Fotograaf: Bart Jonker.