Schilderen met beweging en muziek

Susanna Marijs verzorgt vanaf maandag 18 september een cursus ‘intuïtief schilderen vanuit beweging’. Deze bestaat uit drie bij elkaar horende workshops. De eerste is de zomer/herfst-workshops, met als thema: kleur. Op drie maandagen van 10 tot 12 uur.

U gaat werken met het thema kleur en wat dit voor je betekent door middel van bewegen en vrij schilderen. In het bewegen de levenstroom op gang brengen en uiten in je schilderij. Vanuit je hoofd naar je lichaam, naar je hart en in de beleving komen is het doel.

Werkvormen zijn inleidende dans, bewegen met muziek en eenvoudige yoga en ademoefeningen, visualisatie en stilte oefeningen. Daarna schilderen vanuit de ontstane spontaniteit en experimenteren met verschillende materialen om zo de intuïtie op gang te brengen. Ervaring met kunstzinnig werk is niet nodig. Susanna Marijs is yogadocent en docent intuïtief schilderen vanuit beweging.

De workshop vindt plaats bij WIJ Heemstede in de Luifel, Herenweg 96, Heemstede op maandag van 10 tot 12 uur. Opgeven voor deze cursus kan via www.wijheemstede.nl of 023-5483828.

Foto: Deel van het ‘intuïtieve schilderij’.