Repaircafé Vogelenzang weer open

Vogelenzang – Zaterdag 5 oktober is het repaircafé in het Dorpshuis  van Vogelenzang weer open voor uw reparaties.  Enthousiaste medewerkers staan dan klaar om uw defecte apparaten zoals keukenapparatuur, cassetterecorders, lampen, fietsen, speelgoed, kleding en noem maar op te repareren als het enigszins mogelijk is. Ook voor kleine reparaties aan bijouterieën kunt u langs komen. Het hoeft u niet veel te kosten,  een kleine vrijwillige bijdrage wordt  gevraagd om het repaircafé in stand te houden en voor eventueel gebruikte materialen.

Soms moet er iets speciaal worden besteld maar dan kunt u de volgende keer weer met het apparaat terugkomen om de reparatie af te maken. Tijdens het wachten aan de gezellige praattafel kunt u genieten van een kopje koffie of thee voor slechts 3 euro.

De kans van slagen over alle ingebrachte producten is ca. 60-65 procent, dus neem uw kans waar en kom op zaterdag 5 oktober van 10 tot 13 uur naar het Dorpshuis in Vogelenzang aan de Henk Lensenlaan 2a, (bij de sportvelden). Voor vragen: mailto:repaircafevogelenzang@yahoo.com  of 0653561413.
Noteer ook vast de volgende data in uw agenda: n 9 november en 14 december.

Foto aangeleverd.